Σχετικα με εμασ

Η Coffeebin, είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στην συλλογή και διαχείριση του οργανικού υπολείμματος καφέ. Το απόρριμμα συλλέγεται καθημερινά από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις εστίασης, μεταφέρεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας και επεξεργάζεται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους.


Στόχος της Coffeebin είναι η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με βάση τον ανακυκλωμένο καφέ, όπως το βελτιωτικό εδάφους με ατταπουλγίτη κ.α. αλλά και την παραγωγή ανακυκλωμένου καφέ ως πρώτη ύλη, η οποία μπορεί να διατεθεί σε εταιρίες και ιδιώτες που θέλουν να παράγουν τα δικά τους προϊόντα.

Η ανακύκλωση καφέ και η αξιοποίησή του ως πρώτη ύλη για την δημιουργία προϊόντων, βασίζεται στην θεωρία της κυκλικής οικονομίας η οποία επιτάσσει ένα μοντέλο λειτουργίας των επιχειρήσεων όπου όλα μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν, πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την πράσινη ανάπτυξη.


Ήρθε η ώρα να βάλουμε όλοι, ένα ακόμη λιθαράκι στην προστασία του πλανήτη μας, ανακυκλώνοντας και επαναχρησιμοποιώντας το απόρριμμα που δημιουργεί η καθημερινή μας απόλαυση του καφέ.

Επισκεφτειτε μασ

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε άμεσα

Ακολουθείστε μας